Witam niebawem wybieram się do Wrocławia na kawalerski i poszukuje jakiś fajnych, eleganckich, klubów gdzie jest sporo ładnych dziewczyn i dobra klubowa muzyka :) Może ktoś coś polecić ???
Zapomniałem dodać najlepiej rynek, blisko mamy do hotelu xD
Printable View
Witam niebawem wybieram się do Wrocławia na kawalerski i poszukuje jakiś fajnych, eleganckich, klubów gdzie jest sporo ładnych dziewczyn i dobra klubowa muzyka :) Może ktoś coś polecić ???
Zapomniałem dodać najlepiej rynek, blisko mamy do hotelu xD
Przejdzcie sie do Pasazu Niepolda ;-) sporo mozliwosci. Aczkolwiek zalezy jakie kto ma preferencje co do muzy i atmosfery :-p
Poziom 1 na Ruskiej, jest na poziomie
pasażu niepolda nie polecam, speluna jakich mało no i bardzo łatwo w zęby dostać
Poziom 1 jak sie dowiedzieli ze to kawalerski to powiedzieli ze nie organizują :D
Siewcu kiedys bylo w miare spokojnie ostatnio mnie tam nie bylo poprostu. Poza tym wiekszosc klubow we wro jest pozal sie Boze. Jak jest spokoj to sie buractwo dowie i zaczyna tam chodzic. Tak wiec zalezy w ktorym momencie sie wstrzelisz.
Osobiscie ze znajomymi chodzimy do Czarnego Kota. Kawalerskie tam organizuja. To kolo pasazu niepolda jednakze blizej Jana Pawla.
Moi kolesie stoją na pasażu i nie jest to ich pierwsza knajpa w której stoją na bramce. Nie oceniaj książki po okładce.