-
1 załącznik(i)
Co to takiego ?
Witam
Niedawno w mojej alfie odkryłem w okolicy tunelu środkowego za radiem zawiniątko z folii bombelkowej a wnim urządzenie widoczne na zdjęciu . Nadmienię jedynie iż Alfe zakupiłem z nieoryginalnym radiem i domyślam się iż może to być coć związanego z seryjnym audio .
Jednak pewności nie mam i proszę o potwierdzenie moich przypuszczeń co to takiego .
-
Jak byś zrobił fotkę numerów to byś już wiedział.
-
Moduł Blue&Me
Nawet bez znaku zapytania już mogę :)
-
1 załącznik(i)
-
zgadza się... jest to moduł Blue&Me
-
2 załącznik(i)
OK dzieki za odpowiedzi .
Ale pójdzmy dalej :
Zakupiłem dzisiaj oryginalne radio i podłączyłem jak należy żeby móc w pełni korzystać z blue&me .
Podłączyłem jak na zdjęciach i efekt jest taki iż telefon łączy się z b&m wyświetla że wykonuje połączenie jednak nie przełącza rozmowy na radio .
Ta sama sytuacja występuje po podłączeniu pendrive z mp3 . Na wyświetlaczu kokpitu wyświetlana jest aktualna ścieżka jednak radio żyje swoim życiem .
Dodam jeszcze że na wyświetlaczu wyświetlają się stacje radiowe i ścieżki z cd .
Co ważne zrobiłem update oprogramowania B&M najpierw do wersji 5.5 a następnie 5.6 lecz nie przyniosło to żadnego rezulatatu .
Może ktoś miał coś podobnego - proszę o sugestie co jeszcze moge zrobić żeby wszystko zagrało jak należy .