-
Servis wydechu kraków
Witam kolegów, poszukuje sprawdzonego i w miarę po dobrych pieniądzach warsztatu gdzie wspawają mi łącznik elastyczny. W tamtym roku już robiłem ale mój błąd nie zapytałem o cenę i mnie skosili ze 160 zł i się rozleciał po roku. Jeśli macie jakieś sugestie będę wdzięczny.
-
Polecam gościa 501038979 po wielu warsztatach które zrypały mi wydech w Mercedesie CLK on go ogarnął i było w końcu oki :)
W dodatku nie jest drogi - ino specyficzny .... ;)
-
A w jakich okolicach miasta on się znajduje ? Dzięki za info
-
Okolice Nowego Kampusu UJ-u. Warsztat w prywatnym domu.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
-
-
monoholik, nie radze nic tam w ogóle robić znam tych gości od dawien dawna jak jeszcze mieli warsztat na terenie Zbydniowic, totalnie nikt nie poleca ich :)
-
Cytat:
Napisał
MyPPx
monoholik, nie radze nic tam w ogóle robić znam tych gości od dawien dawna jak jeszcze mieli warsztat na terenie Zbydniowic, totalnie nikt nie poleca ich :)
Na Żółkiewskiego masz mały serwis wydechów. Ja wymieniałem tam między innymi łącznik elastyczny w 156-ce. Nie powiem , że tanio, raczej normalne ceny ale się znają na tym co robią.
-
MyPPx nikt ich niepoleca a jak u nich jestem to zawsze kilka alf z klubu stoi :D. nawet kiedyś widziałem zagorzałego przeciwnika tego warsztatu. powierzam im każdą moją alfe i zawsze jestem zadowolony.
-
Ja robiłem łącznik tutaj: http://www.piomar.org/kontakt.htm - z tego co pamiętam, zapłaciłem naprawdę uczciwą kaskę.
-
Huber, dzieki za informacje. Znajomy mi właśnie polecał tłumiki gdzieś na ul. Downa ale nie miałem dokładnego adresu. Podjadę popytam :)