-
[145] Tuning Optyczny
Witam.
Mam pytanie:
Mam do wydania ok. 3000 zł.I chciałbym trochę "przerobić" moją alfę.
I tak się zastanawiam co z nią zrobić:na pewno chciałbym dodać:
*zderzak przedni,
*zderzak tylni,
*spojler,
*obniżyć (i tu mam pytanie na ile ją obniżyć i jak to zrobić, sportowe sprężyny jest jakieś inne wyjście),
*może jakieś naklejki/tatuaż,
*przyciemnienie szyb? (które i jak mocno można przyciemnić aby nie było problemów z policją?)
Więc co i jak polecacie?
Z góry dzięki za odpowiedź. (mile widziane linki)
-
Nie lepiej poprawić właściwości jezdne albo kupić ładne felgi lub pogrzebać coś w silniku?
-
z tą kasą to bym tylko zainwestował w zawieszenie gwintowane.
-
Aha, w ten sposób poszliście panowie ;)
Zawieszenie gwintowane ??
-
kup zawias pozniej jakies fajne szerokie fele
-
kup sprezyny eibacha, czerwone i amorki jakies do tego
potem jakas fajna felge, opony i to w zupelnosci wystarczy zeby piekna alfa byla jeszcze piekniejsza :D
mozesz sie skusic na kompletny wydech novitec, kolega lookash85 niedawno chcial sprzedac ;)
do tsa oczywiscie, bo nie zauwazylem co tam masz pod maska:)
nie baw sie w jakies naklejki i dziwne spojlery, szkoda alfy...
-
sprezyny eibach -30 ok 600-700zl (oryginalne amorki dadzą sobie z nimi rade) do tego ładne duże felgi z niskim profilem, albo zaszaleć i przyciemnić szyby piecowo ale nie bedzie to tanie - jeśli chcesz dam Ci namiary - mogą Ci nawet zrobić przejście z czarnego w chrom na szybach wygląda to bosko! wszystko zalezy od koloru samochodu jaki masz :) ewentualnie zainwestuj w poprawianie silnika tzn polerowaniu dolotu korekcja glowicy etc.
-
moje zdanie jest takie , posadź ją nisko na glebe na jakimś gwincie FK albo cuś , daj dobre koło na profilu 35 i będzie cacy/
-
jak niżej :D moja niestety jezdzi na codzien i nie moge sobie pozwolic na duuuze felgi :( spoiler jezeli juz chcesz to tylko ta lotka z tylu:) moj kolega ma w boxerze z 96r lotke szersza i bardziej okragla fajnie wyglada taka dosc duza:) moze poszukaj takiej ;) a jak nie to taka jak byly montowane jak mam ja czy gonzo (chyba tez ja ma;) nie baw sie w spoilery (tez chcialem na poczatku ale po co psuc auto ?? to nie golf ze trzeba go bylo poprawiac ;)
-
chesz spojlery (zderzaki) prosze bardzo kup ale licz sie z tym ze srednio raz na miesiąc lub dwa bedziesz musial je szpachlowac bawic sie zywica itd wiem co mowie wczesniej mialem lancera 12cm nad ziemia i krew mnie zalewala, serio nie warto