-
Navi 147
Cześć mam sprawe przydała by się mi nawigacja, mam orginalną wbudowaną od nowości tylko jest 1 problem nie mam CD z mapami, a takie cos jest potrzebne. Próbowałem CD z mapami od innego auta (renault) odczytało że jest nieprawidłowa płyta , ale nie odczytało map ( znaczy że wszystko działa jak trzeba - NAVI w moim aucie) możecie ją zobaczyć u mnie w galerii.
dlatego pytanie mam nie ma ktoś niepotrzebnej CD z mapami polski lub jesli mu potrzebna to czy by mi nie przegrał, oczywiście nie za darmo - jakoś się odwdzięcze bo serwisie 800 krzykają
-
Mapy te są mocno nieaktualne.
-
co znaczy "mocno nieaktualne"?
-
To znaczy że ostatnia aktualizacja map jest na rok 2010/2011 i może się okazać że jedziesz lasami i nie pokaże Ci kiedy masz zjechać. Jeżeli nie potrzebujesz dużo korzystać z nawigacji to kup coś budżetowego do 200 zł np. Lark`a i wrzuć na to Automapę
-
Przykładowo jadąc drogą S3 nad morze, jechałem polami, lasami, tylko mnie jeziora zabrakło :cool: ale jednak nieraz i tak potrafi pomóc :)
-
warto patrzec na oznakowanie :D ale napewno taka z 2011 dużo pomoże bo bedziesz wiedział gdzie są jakies "większe drogi" nie tylko polne ale teraz pod koniec stycznia jechaliśmy w góry na 2 auta ja alfą i kolega nissanem i kierował go GPS to jechalismy przez takie drogi lesne górskie że głowa mała, ale nissan stawał a alfa szła w górę drogi :D
-
Żeby nie zakładać nowego wątku, czy da się jakoś dopasować navi z Brery albo 159 do 147?
-
nigdy się z takim czymś nie spotkałem, więc pewnie nie ale może jakiś magik to połapie :d
-
Bo chciałem wykorzystać tamto miejsce w jakiś ciekawy sposób. Kiedyś ktoś tu do czerwonej 156 próbował wrzucić tablet, ale temat umarł i nie wiadomo jak to się skończyło.
Chciałbym, żeby radio grało i dobrze nawigowało ;)
-