a mianowicie szukam alfy z silnikiem 1,7 200 km , moze ktoś z was ma cos do zaoferowania , pisać na priw .
Printable View
a mianowicie szukam alfy z silnikiem 1,7 200 km , moze ktoś z was ma cos do zaoferowania , pisać na priw .
a ja 159 sw pozdr
Tomek Twardowski przymierza się do sprzedaży swojej 159 SW z tego co mi wiadomo...kiedyś chyba mówił, że to ostatni egzemplarz 1,75 tbi sprzedany w Polsce:-)
Mam wrażenie jakby tylna klapa z lewej strony była trochę "wyżej" niż z prawej - linia lamp z prawej się zgadza, a z lewej nie.
to raczej złudzenie optyczne, na żywo tego nie widać
btw cena trochę z kosmosu, rozumiem że to rzadki okaz, ale żeby aż tyle
jak to jest z Blue&Me i Navi (obojętnie czy stara czy nowsza) - występowało to jednocześnie, bo odniosłem wrażenie że albo jedno albo drugie?
we Wro gość sprzedaje ostatnią kupioną z silnikiem 2.0 jtdm, 170 KM, z konca 2011, kupiona w 2012, jeden własciciel, serwis w ASO, wszystko udokumentowane, cenę wystartował z 68 tys, obecnie spuscił na 65.
Ciekawe ile realnie dostanie za to auto? Rocznikowo 4 latek, realnie 3 latek, kupiony we Wro w salonie, tam też serwisowany...
Jak myślicie? Bo ta cena jego 65 to chyba za mocna. To sedan.
no widzisz, ja kupiłem swoją w całkiem dobrym stanie za 35k, 2009, 2.0 JTDm Distinctive 120k przelatane. Stąd moje zdziwienie, że jedyna różnica to silnik a cena wyższa o 13k - rozumiem że ktoś się ceni, ale taka cena to przesada imo
edyta
65k to raczej marzenia ściętej głowy, aczkolwiek ta jak widzę ma symboliczny przebieg i tym się chyba sugeruje sprzedawca. Szczęścia mu tylko można życzyć - może mu się uda ;)
Myślę, że nie. Jeśli ktoś szuka prawie nowego auta to jest to dla niego idealna propozycja. To auto musi jeszcze pachnieć nowością. Utrata wartości jest na poziomie 40-50% w 3 lata, czyli dość sporo. Gdyby to była marka bardziej popularna w Polsce to auto nawet nie pojawiłoby się na allegro/otomoto tylko rozeszło wśród dalszych i bliższych znajomych.
To nie jest auto, które tłukło dziesiątki tysięcy kilometrów we Włoszech czy Holandii, tylko to jest auto prawie nie używane.