witam.
mial ktos albo moze ma zalozone w 156 lampy dayline?
jak swieca i co na nie policja?
czekam na podpowiedzi bo mam zamiar takie sobie zalozyc :)
Printable View
witam.
mial ktos albo moze ma zalozone w 156 lampy dayline?
jak swieca i co na nie policja?
czekam na podpowiedzi bo mam zamiar takie sobie zalozyc :)
Policja nic nie powie bo mają atest ale już były wątki o tych światłach.
Wg mnie może to wyglądać fajnie dla nastolatków, co chcą przyszpanować kolegom/panienkom :) Sam kiedyś rozważałem zakup tych świateł dopóki nie zobaczyłem ich na zdjęciu na aucie, wtedy mi całkowicie przeszło, bez urazy ale to po prostu wieś.
Aha no i druga sprawa z tego co czytałem o nich to nie świecą jakoś dużo lepiej niż oryginalne lampy...
wiesz sa gusta i gusciki i o tym sie nie dyskutuje :)
dzieki za opinie ale ja nie zmieniam tylko i wylacznie lamp i cale auto zostaje jakie bylo tylko wymieniam razem do lamp zderzak cadamuro przod, tył i progi, kierunki itd...
Całe szczęście, że jesteś z Zakopanego i nie będę Twojego auta widział na drogach...
A tak odnośnie tematu - lampy te nie świecą nic lepiej niż oryginały. Masz po prostu pasek ledowy i lekko przerobione odbłyśniki. Świecić świeci, wyglądu nie komentuję. Policja nic Ci nie zrobi bo atest masz.
wiesz ja tylko zadalem pytanie :) mysle kupic inne lampy ale sadzac po waszych wypowiedziach te dayline to nic cudownego i biore to do serca :) poszukiwiania ida w strone soczewki :)
ma ktos moze takie na sprzedaż? :D
Koledzy Oskar i Proxim przerabiaja lampy na soczewki. Poszukaj w Bazarze, dział Usługi.
Pozdrawiam
dzieki :)
przeciez lampy z tego zdjecia sa z soczewkami
Greciu takie miał w swojej GTA, napisz do niego może ma na sprzedaż.