Może ktoś polecić jakiegoś magika w zachodniopomorskim albo w pobliżu np. Poznań gdzie można wyciąć dpf, wywalić egr i wrzucić jakiś nowy soft?
Printable View
Może ktoś polecić jakiegoś magika w zachodniopomorskim albo w pobliżu np. Poznań gdzie można wyciąć dpf, wywalić egr i wrzucić jakiś nowy soft?
Poznań Tune Force.
Wielu robi, wielu zadowolonych.
Pozdrawiam
odświeżę temat poleci ktoś jakiś warsztat w Szczecinie na chipa 159 8v
W Szczecinie chyba niebardzo, ewentualnie CARRO bawi się w softy, ale to też na zasadzie wysyłania do kogoś i z powrotem. Goodhope w Poznaniu ponoć dobry, można napisać i się zapytać bo robią też po warsztatach w całej PL, moja np była robiona przez nich w Kołobrzegu.
Robiony miałem w Goodhope w Dobrej Nadziei, pełen profesjonalizm. Mogę polecić
Polecam mały warsztat "tuningownie" pod goleniowem, w rurzycy. Dpf żaden problem, chip tym bardziej. Z mojej GTV 2,4 JTD zrobił 180 KM bez większych przeróbek. W razie pytań proszę o kontakt PW.
ja jechałem do Cinka :)
Więc tak, pojechałem, zostawiłem Auto i wracałem nad morze tego sameog dnia :) kupe czasu w podróży, a auto Cinek mi robił tydzień, bo doszło jeszcze wymiana szpilek od kolektora wydechowego (urwane 2, ale podczas demontażu praktycznie każda strzelała). Jak coś to Cinek daje jakieś auto zastępcze którym możesz sobie wrócić. Ja z tego nie skorzystałem bo bez sensu na paliwo wydawać, wróciłem PKP. Po tygodniu znowu pojechałem odebrać auto.
mi się chyba, by tak nie chciało :D