Witam, szukam kogoś kto jest w stanie mi podpiąc moją alfę 156 2.0 jts pod komputer. Mam problem z abs i kontrolą trakcji. Jestem z Krapkowic. Najlepiej opole lub w pobliżu
Printable View
Witam, szukam kogoś kto jest w stanie mi podpiąc moją alfę 156 2.0 jts pod komputer. Mam problem z abs i kontrolą trakcji. Jestem z Krapkowic. Najlepiej opole lub w pobliżu
W sobotę ok 18 będę w Opolu na WSB, jak chcesz to pisz PW i się gdzieś zobaczymy.
Spoko najprawdopodobniej jak nie będę w robocie to się pojawię. Masz tylko kabel czy cały interfejs?
Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
kabelek od viakena z przełącznikiem + mes, fes.
Ew jak uda mi się dogadać ze sprzedającym to do soboty będę w posiadaniu CDIF/2.
Ok wielkie dzięki zgadamy się na tą sobotę :)
Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
Ja mam niebieski kabel viakena i ELM 327. W tygodniu jestem w Opolu, chętnie pomogę.
Panowie !! Please pomóżcie babie z alfą. Coś niedobrego się dzieje z nią i nie odpala, potrzebna diagnostyka. Autko jest w Opolu.
695 667 760
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Witam, jak w temacie szukam magika z kompem, świeci mi kontrolka świec żarowych przy odpalaniu. Czy ktoś może pomóc?
Jak ci sie nie pali to ja bede w przyszly weekend w opolu. A na miejscu masz proxima.
wyskrobane z S6plus