-
Jak rozebrać kluczyk GT
Pyt mam taki rozbierał ktos kluczyk od gt??urwaną mam zawieszke do breloka,i pomysł mam małym wiertełkiem na koncu kluczyka przewiercic i wstawic kółko pod brelok da rade tak??????Ktos pomysli czemu kluczyka nie rozkrece i niesprawdze sam:)-bo ktos mądry skleił go:::))w jak bateria działa wole nie tykac go .no chyba ze ktos ma do sprzedania obudowe do kluczyka na 3 przyciski do gt:)
-
Ja mając podobny problem kupiłem na allegro na sztuke kluczyc i podmieniłem bebechy. U mnie też ktoś mądry tak to skleił, że ...:)
-
ale narazie na sztuke chciałem przewiercic da rade?niepamiętasz jak tam daleko płytka idzie??wiadomo na skraju będe wiercił na koncu
-
1 załącznik(i)
-
1 załącznik(i)
-
tak czy inaczej jak widac sama koncowka jest wolna i mozesz wiercic
-
Lepiej kupić nową obudowę.
-
Kup obudowę. Na alledrogo masz za grosze. Chcąc wiercić zawsze istnieje ryzyko ze teafisz na płytkę i będzie po zabawie, a nie pytaj ile kosztuje kluczyk w ASO :D
-
O trafienie w płytkę bym się nie martwił bo miejsca jest sporo, ale strata w wyglądzie będzie niepowetowana.
-
Cytat:
Napisał
bocian
albo jakos tak
dzięki:),luz jest ,jak dobrze wiertło wywierci to na wyglądzie nie straci:)a kluczyka nie chciałbym zgubic