Witam potrzebuje spinki jak na zdjęciu mocuja górna część tapicerki w bagażniku, ta co przykrywa głośniki, przeszukuje allegro no i jakoś nie widzę takich
Załącznik 170255
Załącznik 170257
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Witam potrzebuje spinki jak na zdjęciu mocuja górna część tapicerki w bagażniku, ta co przykrywa głośniki, przeszukuje allegro no i jakoś nie widzę takich
Załącznik 170255
Załącznik 170257
Gdzies powinienem miec:) poszukam jak znajde dam znac:)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Sorki stary ale nie znalazlem:( poszukam jeszcze pozniej bo cos mi swita ze mialem to gdzies:)
Alfa Jest Jak Kobieta, Czasami Kapryśna i Złośliwa, Ale Gdy Jest Kochana i Szanowana Odwzajemnia Tym Samym <3
Potrzebuje ich z 5 ;-)
A patrzyłeś na auto-spinka.pl czy mają taką w ofercie ? :D Bo chyba wszystkie mają :P
No właśnie nie ma :-P
Kurcze mógłby ktoś sprawdzić i wrzucić fotkę jaka ma spinke bo trafi mnie jak mi to wisi w bagażniku :-(
Może te moje to jakieś wynalazki nie oryginalne.
Cześć kolego, ja posiadam identyczne :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=171147&stc=1
I brakowało mi jednej, więc podjechałem do znajomego co ma na szrot jedną AR, miał 4 takie zapinki. Jedną sobie wkręciłem i 3 szt mam jeszcze jakby Cię interesowały. We wtorek będę na szrocie gdzie mają bardzo dużo części do AR, jeśli będą takie zapinki to ci zabrać ?
Pewnie będę mega wdzięczny :-D nie wiem dokładnie ile ich potrzebuje :-P mam chyba 4, ale nie ważne ile będziesz miał tyle biorę :-P
Dziurek naliczylem 6 więc 2 mi brakuje, jeszcze rano musze obczaić w jaki sposób ma to być przymocowane do tylnych siedzeń bo teraz już nic nie widać