Witam
Koledzy mam pytanko czy w 166 była opcja komfortu jesli tak to jak zaprogramować choćby domykanie szyb czy składanie lusterek z pilota?
Printable View
Witam
Koledzy mam pytanko czy w 166 była opcja komfortu jesli tak to jak zaprogramować choćby domykanie szyb czy składanie lusterek z pilota?
Nie ma takiej opcji.
Takiej nie ma, ale jest podobno opcja automatycznego zamykania centralnego w jakimś czasie po ruszeniu. Czy może ktoś opisać aktywację/dezaktywację tego? Nie koniecznie chciałbym używać, ale chciałbym wiedzieć :P
szkoda :(
ale ta opcja z zamkami tez brzmi ciekawie rownie chetnie posłucham jak to zaprogramowac :D
Tomaz, specjalnie dla Ciebie poszedłem po instrukcje :phttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=170567&stc=1
Dzięki! Qrde, przed chwilą specjalnie szukałem w instrukcji, ale nie znalazłem - mam pod ręką manual od przedlifta i tam chyba tego nie ma? No na pewno nie na str. 28 :)
Czlowiek cale zycie sie uczy :)
Komuś to uruchamiałem na zlocie :)
Kumpel w e39 tez takie coś ma. Zawsze mnie to drażni. A przy wychodzeniu trzeba naciskać na tunelu środkowym guzik żeby odblokować. Porażka jak dla mnie:)