Klimatyzacja, ksenon...wycieraczki
Witam,
Od niedawna jestem właścicielem 159 1.9 JTDM 110kW, w dniu kiedy ją kupiłem zdiagnozowałem kilka usterek z którymi się uporałem, ale jeszcze kilka zostało... Szukałem w historii ale tylko część z tych rzecz jest u mnie. Tzn mam trzy problemy... Pierwszy to przy włączeniu świateł ( ksenon) światła nie poziomują się, brak jakiegokolwiek ruchu...najdziwniejszy jest fakt że brak jakiegokolwiek błędu. Drugi problem to wycieraczki... przy włączeniu na tryb "czasowy" działają jak im się podoba albo nie działają wcale...a trzeci to problem z ogrzewaniem/ chłodzeniem... Nie mam możliwości regulacji temperatury na wyświetlaczu ustawione np 21 st i mam wrażenie, że chłodzi na maksa...jak dam na 27st to samo jak dam na maksymalna temperaturę to grzeje...problem z ustawieniem środkowych parametrów...na komputerze wyskoczył błąd " czujnika temperatury wewnętrznej, ale czytałem że może to być spowodowane też " silniczkiem" sterującym klapami... J
Jeśli ktoś z Was miał podobne usterki albo zna kogoś z Rzeszowa bądź okolic kto by popatrzył na to fachowym okiem byłoby super bo nie chciałbym bezsensownie wydawać złotówek...
Czekam na info :)
:)
Pozdrawiam