Witam, mam pytanie czy nadkola przednie do Alfy 147 sa inne przed liftem i po lifcie ? Czy przez caly okres produkcji byly identyczne bo muszę kupic a nie wiem czy brac tam gdzie pisze 00-04 czy szukac poliftowych....
Printable View
Witam, mam pytanie czy nadkola przednie do Alfy 147 sa inne przed liftem i po lifcie ? Czy przez caly okres produkcji byly identyczne bo muszę kupic a nie wiem czy brac tam gdzie pisze 00-04 czy szukac poliftowych....
Nie mam 100% pewności bo eper coś mi szwankuje ale z racji liftu nadwozia mocowania nadkola mogą nie pasować
Wyryte rantem felgi
Nie rozumiem do końca o to pytasz, wystarczy popatrzec na zdjęcia wersji przed i po FL, nie dość, że są pociągniete inaczej na lampie, to jeszcze inaczej wyprofilowane.
Jemu chyba chodzi o to plastikowe nadkole bo błotnik to wiadomo że nie wejdzie
Wyryte rantem felgi
A nie sorry, przed i po lifcie powinien wejsc, ale może byc mala niezgodność przy mocowaniu, ale bedzie pasował
@@edit
chociaż nie rozumiem dylematu, bo nawet na aukcjach jest napisane nadkole Alfa przed/polift niektore aukcje maja napisanę, żę pasuja w całej gamie, koszt w jednym i drugim przypadku to GROSZE, więc nie rozumiem dylematu kupowania tego PRZED, skoro z spokojną głową można kupic sa te same pieniadze PO, ewentualnie zapytać sprzedawce, czy pasuja jak potwierdzi to ok, ja nie to zwraca hajs
Bedzie pasowac...kupowalem nowy zamiennik przed fl do po fl i wszystko ok.
W 156 racja, ale w 147 to ten sam plastik