-
Wersja piasty tył
Jestem przed wymianą obu tylnych piast . Chciałem kupić samemu a zdawać się na warsztat i poległem . Są dwie wersje jedna o średnicy wew 30mm i druga 35mm . Kto mi powie jaka jest do wersji 2005 Jtd-m 120 KM FL . Według sklepu jest to sprawa losowa bo włosi montowali raz tak a raz inaczej. Jakoś nie mogę w to uwierzyć .
-
-
Podobno trzeba rozebrać koło i sprawdzić bo Vin nie pomoże. Tak usłyszałem w rozmowie z sprzedawcą w sklepie.
-
to kup przez internet po 2 sztuki z kazdego rodzaju i te zle oddasz do 14 dni zgodnie z prawem :-)
-
z tego co pamiętam jest loteria i nawet vin nie pomaga trzeba niestety rozebrać i dopiero zamówić.
-
Pbor. Ńie słuchaj handlarzy w sklepie handlujących czesciami z reguły do składakow vw. Nr vin podaj na priv i ci znajde w bardzo dobrych cenach piastę. Kpl z łozyskiem.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
-
Ostatnio wymieniałem łożyska z tyłu i sam zamówiłem na necie. Brałem SKF VKBA3691, Mam tą samą wersję silnika co ty, z tego samego roku. 15 minut u mechanika i wymienione bez żadnych zgrzytów.
-
15 minut wymiana piasty z tylu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Dosłownie, tyle im zeszło. Jeden mechanik wziął się za jedno koło, drugi za drugie. Półtora miesiąca jazdy i na razie nie ma czego reklamować.
-
Witam
Czy jest jakas możliwość sprawdzenia rozmiaru piasty bez rozbierania i mierzenia? AR147 2003 1.6 16v 88kW 120KM nr. ZAR93700005089352
Pozdrawiam