-
Spalona guma
Witam od pewnego czasu mam problem z zapachem spalonej gumy w kabinie jadąc po autostradzie z prędkością poniżej 120km jest spokój ale kiedy prędkość wzrośnie do około 140 to w kabinie czuć spaloną gumę oglądałem opony i nic nie mogłem znaleźć macie może jakieś pomysły.
-
Pierwszy pomysł to może przestań jeździć i oddaj do warsztatu... W aucie nie tylko opony są z gumy. Sprawdź paski napędów, bo może one się grzeją z jakiegoś powodu.
-
Witam ja stawiam jednak na opony byly bieznikowane to samo kiedys mialem w lanosie po wyzej jakies predkosci smrod gumy w srodku
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
To pogratulować wyboru opon. Potem się dziwimy, jakie są statystyki wypadków...
Normalna opona nie ma prawa śmierdzieć nawet przy wysokich prędkościach. Chyba, że o coś ociera.
-
U mnie śmierdziało spaloną gumą jak kielich amortyzatora z tyłu odmówił współpracy. No i śmierdziało przy obciążonym tyle, a nie zależnie od prędkości. Ale to popularny problem w 156, przyjrzałbym się amorkom z tyłu
-
[QUOTE=Belfer;1666883]To pogratulować wyboru opon. Potem się dziwimy, jakie są statystyki wypadków...
Normalna opona nie ma prawa śmierdzieć nawet przy wysokich prędkościach. Chyba, że o coś ociera.[/QUO
witam nie ma co gratulować zostałem naciagniety jak jeszcze młody i glupi byłem :) człowiek cale zycie się uczy pozdrawiam
-
Pracuje w hurtowni opon są nówki sztuki i czemu zakładacie ze to opony.