-
Kupic czy nie kupic!!
Witam koledz specjalnisci i dlubacze:D mam pytanie tzn okazja kupna w dorbej cenie 156 po lift 2004 rok przejechane oryginajlnie 129 000 2.0 jts , sprawa jednak taka
Koles pisze ze jechane bylo bez oleju , i w tym sek mojego pytania czego moge sie spodziewac auto stoi w niemczech zarejestrowane z przegladem swieci czek silnika i opis jazda bez oleju pozniej nie zapalal auta. jak myslicie co moglo poleciec jakie koszta naprawy i czy oplacalny zakup , cena okolo 780 euro
-
Przecież to pewne że silnik będzie zajechany. Moim zdaniem silnik do remontu który będzie bardzo dużo kosztował
-
trzeba sie nastawiac na mega remont,albo kupic drugi silnik z pewnego zródła co jeszcze jest w samochodzie
-
no pelen komplet elektryka czujnik deszczu komplet poduszek bose , wersja sw alufelgi plus felgi zimowe z zewnatrz nic nie ruszona tylko motor mam swoja 2.4 jtd 150 moze na przekladke sam silnik by wszedl :D
-
Remont kompletny tego silnika to około 4000. Wiem bo kolega robił. Później pewna jazda z małym zużyciem oleju. Kolega bez problemu przejechał 20kkm i zamienił na AR159.
Sprowadzenie tego auta z opłatami to pewnie z 5000. Gdybyś wymienił zawieszenie przód na wszelki wypadek za 1000 to masz pewne auto za 10kPLN. Czy taka okazja... nie wiem ale po tych zabiegach auto jest całe wyremontowane.