-
gumy na przegubach
mam takie pytanko czy gumy na przegubach w 1.9jtd i 1.8 ts sa inne bo polosie sa inne i nie paduja z 1.8 do 1.9 bo mam do 1.8 polos i nie podeszla a teraz mi padla guma na przegubie zewnetrznym to bym sobie podmienil aa tak na marginesie jezeli by ktos potzrzebowal do 1.8 polosi czujnika absu zwrotnicy łozyska to pisac
-
sluchaj mam tez gumy wy*** jak zdjac je i poloski bede 1 raz mial z tym do czynienia
Edit by Marcino 156
Na forum używamy poprawnej polszczyzny
-
hmmm polosie sa przykrecane do skrzyni na sroby tak ze z tym nie ma wielkiego proglemu odkrecasz i gotowe wmiare jest latwy dostep i pare srobek do okola a od strony kola musisz odkrewcic ta duza srobe w srodku lozyska i wybic polos z wieloklina jak bedziesz zaczynal to zacznij od strony kola bo sobie przyblokujesz kolo na biegu i powinna sie odkrecic bez problemu po odgieciu rantow sroby czyli tego zabezpieczenia a pozmniej jak juz zdemontujesz obetnij opaski na gumach i w srodku w przegubie na polosi bedzie taki oring zabezpieczajacy zeby przegob nie spadfl z polosi musisz go rozgiac i zbic przegob nastepnie zsuwasz stara gume zakladasz nową i skladasz po koleii w dwie osoby powinienes sie wyrobic w 2 godz bez problemow pozdro