Jednak da sie w 145 zrobic niebieskie zegary YouTube - Alfa Romeo 145 No stress tylko jak :> ???
Printable View
Jednak da sie w 145 zrobic niebieskie zegary YouTube - Alfa Romeo 145 No stress tylko jak :> ???
nie rozbierałem w 145 zegaraów ale obstawiam ze farba jest napylona na tarczy z tyłu( bo jak by były zarówki to zapewne bys wymienił je same ) a wiec tak da sie zmienic kolor mimo napylenia posiadałem swego czasu skode i ciezko cos było dostac do niej a chciałem miec niebieskie podswietlenie rozebrałem zobaczyłem farbe zielona zmyłem ja zamieniłem zwykłe zarówki na diody niebieskie i co efekt -TRAGEDIA nio to zmatowiłem diody efekt-LEPSZY ALE .. nio to w ruch poszła niebieska folia transparentna całe 2,5łzł i efekt BARDZO BARDZO zadawalający ...
no dobra zmnienic tarcze tylko gdzie takie kupic zeby byly jak orginaly ???? folia transparentna gdzie taka kupic i co to jest ???
a nie lepiej zmienić na mocny czerwony ?
niebieski to się z vw kojarzy
folia transparentna to taka która jest półprzeźroczysta Google kupisz ja wszedzie w sklepie z okleinami itp...
ktos przerobil na forum na kolor czerwony, moze znajdziesz, byl gdzies temat w dziale 145/146