-
1 załącznik(i)
Gdzie co jest?
Myślę, że przyda się takowy temat, gdy ktoś będzie szukał jakiegoś ustrojstwa w trzewiach swojej Alfy, a nie potrafi znaleźć, lub nie wie, gdzie dokładnie szukać, a instrukcja nie do końca jest pomocna.
Więc na początek ja się pytam, gdyż gdzieś zapodział się mój miernik... gdzie znajdę plus ze stacyjki pod maską? Dodam zdjęcie, aby ktoś zorientowany zaznaczył w kółeczku lub strzałką, gdzie i jak szukać ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=176044&stc=1
-
Jak nie wiesz gdzie co jest to od tego jest eper albo mechanik ;) A zabawa w elektryka bez miernika to hmm...
Wyryte rantem felgi
-
To może zapytam w ten sposób, gdzie znajdę przekaźnik pompy paliwa?
-
Przekaźnik pompy paliwa znajdziesz pod szybą przednią w skrzynce :).
-
A konkretnie? Chodzi o to, że szukam odpowiedniego kabelka, pod który mógłbym podłączyć automat z świateł dziennych. Bo z samym podłączeniem kłopotu nie będzie, chodzi tylko, aby znaleźć ten odpowiedni kabelek (plus ze stacyjki).
-
instrukcja obsługi, jest spis bezpieczników, przekaźników, w kabinie, nad aku, w komorze silnika, są wszystkie opisane i pokazane gdzie są umiejscowione.
-
Spoko, już znalazłem odpowiedni kabelek ;) Niestety z braku czasu muszę odłożyć montaż LEDów do przyszłego tygodnia, ale grunt, że wszystko już pod względem technicznym jest ogarnięte, teraz tylko poskładać :D