Koledzy jestem w trakcie podłączania subwofera......kable sygnałowe przeciągnięte ale problerm jest z zasilającymi...Grubośc ludzkiego kciuka.....Gdzie znajdę otwór w scianie grodziowej by go przeciągnąc??? Pomózcie koledzy...
Printable View
Koledzy jestem w trakcie podłączania subwofera......kable sygnałowe przeciągnięte ale problerm jest z zasilającymi...Grubośc ludzkiego kciuka.....Gdzie znajdę otwór w scianie grodziowej by go przeciągnąc??? Pomózcie koledzy...
Jak dobrze pamiętam dużo miejsca jest przy lince z otwierania maski w scianie grodziowej. Mysle ze to jedyne sensowne miejsce do puszczenia tego kabla.
W ścianie grodziowej po sciągnieciu tego plastikowego podszybia i wycieraczek, w samym kącie po stronie kierowcy jest taka gumowa zaślepka (nie pamiętam czy coś tam jeszcze przez nią idzie ale górne miejsce jest wolne), wyciągasz ją, rozwiercasz dziurę i przekładasz kabel, według mnie to chyba najlepsze miejsce do puszczenia kabla, jeżeli tam nie wejdzie no to trza szukać innego miejsca.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
No ok...Dziś po pracy się zabieram za to.Obejrze te miejsce podane przez was. Dzieki...