Jest jakaś sprawdzona antena krótka do 147? 2006r konkretnie. Tylko mam na myśli taką bardzo krótką, kilka cm. Najlepiej jakby była cała z plastiku
Printable View
Jest jakaś sprawdzona antena krótka do 147? 2006r konkretnie. Tylko mam na myśli taką bardzo krótką, kilka cm. Najlepiej jakby była cała z plastiku
Mnie osobiście się nie podoba, ale może coś w stylu "płetwy rekina":http://allegro.pl/listing/listing.ph...4-aut-1-5-0907 Trochę zalatuje wieś-tuningiem i podejrzewam że te najtańsze to śmieci, ale jeśli chcesz czasem słuchać radia, to musi być antena z dodatkowym wzmacniaczem, bo inaczej będzie słychać tylko szumy.
Dokładnie. Będzie słychać szumy i często radio będzie szukać częstotliwości.
Czyli nie ma szans na połączenie przyjemnego z pożytecznym, czyli żeby była niższa i tak samo a nawet lepiej grała? Mi obecnie trochę przerywa i liczyłem, że może jakaś niska dobrej jakości nawet poprawi jakość ale z tego co mówicie to raczej nie. We wzmacniacze nie będę inwestował bo i ta głównie używam zmieniarki niż radia
A standardowa antena ma wzmacniacz ?
Z tego co wiem to nie. Są anteny krótkie,które poprawiają odbiór, ale koszt to od 200 zł w górę. Wszelkie chińskie wynalazki za 15 zł to szmelc. Zawsze można zapytać w dobrym sklepie specjalizującym się w car-hifi (nie Media Markt, Neonet itp.), powinni doradzić coś sensownego.
Skoro standard nie ma wzmacniacza to czym sie przejmujecie ? ^^ waren zeby sie nie lalo do srodka [emoji14] ostatnio ktos zmienial na krotka antene tu na forum.
Tak tylko mi zależało również na poprawie sygnału, bo sporo stacji ma zakłócenia. Ale i tak częściej używam zmieniarki więc na razie ten pomysł idzie w niepamięć :)
Ja mam krótką 6cm:) zapomniałem co to radio:) słucham cd
Aż tak źle? :D