-
GTV Spider-serwis dachu
witam wszystkich,
czy ktoś z was ma, a jeżeli tak to jakie doświadczenia z serwisem z Wileńskiej w zakresie szerokorozumianego serwisowania dachu w Spiderze. lub może z czystym sumieniem polecić inny w Łodzi. jestem skłonny przyjechac z Wawy i oddać moją Bellę w dobre ręce, bo nasi lokalni jakoś nie przemawiają do mnie. dzięki za pomoc/m
-
Cóż... jeśli szukasz pasjonatów naprawiających auta, dokonujących rzeczy niemożliwych, poświęcających swoj czas by do ostatniej kropli zgłebić awarię i ją pokonać...to nie oni :-)
-
-
Bo pasjonatami to oni nie są na pewno. Właściciel jeździ BMW 3.
Sam z nich korzystam, ale tylko w kwestii wymian eksploatacyjnych (wymiana wahacza, oleju itp), bo zwyczajnie nie mam jak i nie mam czasu zrobić tego sam. Jeśli chodzi o takie tematy to nigdy nie narzekałem poza marżami na części jakie sobie narzucają (więc części kupuję zazwyczaj sam).
Z Warszawy to bym na pewno do nich nie przyjechał specjalnie. Chyba, że tam aż tak biednie jest ;)
-
Przy tak dużej konkurencji mini i mikro warsztacików, nikt nie będzie rozmieniał się na drobne godzinami wertując jeden problem, za który i tak weźmie pieniądze tylko raz. Stąd Zbynio Team i niemu podobne firemki, szukają szybkich napraw i jeszcze szybszych pieniędzy.
-
i utknąłem w martwym punkcie. polska to jednak nie jest kraj przyjazny Spider'om :)
-
Niedawno Autex robił dach w Brerze Spyder... Co prawda nie łódź, ale może warto spytać ?
-
Szukałbym na Twoim miejscu zakładu, który nie tyle specjalizuje się w Alfa Romeo, co w dachach do kabrioletów. Są zakłady tapicerskie, które szyją i wymieniają poszycia, a co za tym idzie rozbierają i składają takie dachy.
Co do samego silnika i jego awaryjności: http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...ia_dachem.html
-
jak się okazuje, i takich specjalistów jest jak na lekarstwo. ale może trzeba będzie rozszerzyć zakres poszukiwań.
-
nie wiem co rozumiesz przez serwisowanie, ale spróbuj się tam umówić tutaj http://www.szyberdachy.waw.pl/, byłem ze swoim Spiderem niedawno bo dach nie chciał się zamknąć i o ile Panowie powiedzieli że nie mają doświadczeń z tym modelem o tyle znaleźli szybko problem i widać ze znali się na rzeczy. Mogę spokojnie polecić.