-
Elektryka zwariowała
Witam. Dzisiaj rano chciałem jechać do pracy i napotkala mnie nie miła niespodzianka bowiem samochód nie chciał się otworzyć. Na dodatek nie działały szyby, cala drogę do pracy świeciło się światło oraz samo lusterko jeździło. Również mrugal wskaźnik kilometrów i brak temperatury zewnętrznej Po dotarciu do pracy odlaczylem aku i wszystko wróciło do normy. Co mogło być przyczyną ? Pierwsze przymrozki ? Miał ktoś już tak ? Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
-
Pewnie zwykle przeziębienie. . Pierwsze przymrozki ;). A tak na poważnie sprawdź akumulator może napięcie mu spadło. .. podłącz na lądowanie jak nie pomoże wymień
-
Nie dawno sprawdzałem aku i było ok. Odpalił bez problemu
-
mogła cela paść jak był przymrozek. Czym i jak sprawdzałeś?
-
No mechanik mi sprawdzał jakimś tam miernikiem do aku i było wszystko ok z jakieś 2 miesiące temu
-
kwestia tego jak sprawdzał. Jak masz możliwość to weź wyjmij akku i go podładuj zobacz ile wytrzyma po naładowaniu jak nie masz miernika... Albo podjedź do jakiegoś warsztatu gdzie tobie dokładnie sprawdzą... np Fauvert czy norauto ( nie lobie tych firm ale akurat sprawdzić mogą ;) )
-
Czy podczas tej przejażdżki świeciła się kontrolka otwartych drzwi? Może to wskazywać na zwarcie we wiązce, np. nazbierało się więcej wilgoci. Miałem ostatnio taki przypadek w Oplu żony.
-
Nie było żadnej kontroli a akurat aku sprawdzał fachowiec który nigdy mnie nie zawiódł ale tak jak mówisz w weekend wsadze go na cala noc do ładowania
-
Witam jestem tu nowy i nie wiem jak się tu poruszać wiec podepne się tutaj.
Mam problem podczas uruchomienia auta zapala się i gaśnie kontrolka niezapiętych pasów, w dodatku cały czas pali się kontrolka otwartych drzwi od kierowcy a są zamknięte. I to na tyle z uciążliwych usterek bo wsteczne światło dziś z kumplem lokalizujemy czujnik na skrzyni.proszę o odp. [emoji2]
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka