-
Brak kodu do nawigacji
Witam,
Mam pytanko gdzie mogę znaleźć lub kto mnie nakieruje na fachowca, ponieważ mam problem. Zakupiłem nawigację do mojej Alfy 166 bo nie było jak kupiłem auto i mój panel z radia i navi prosi mnie o kod do navigacji, skąd moge dostać taki kod lub kto może mi odblokować navigacje?? z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
-
Chyba jedynie ASO. Ale navi i tak nie będzie działała bo nie ma map Polski do naszych aut:(
-
Dokładnie.. Navi ma osobna kartę do navigacji żeby ją uruchomić bez tego ani rusz. Dodam, że zakup raczej bez sensu bo i tak nie ma map
-
Dzięki, a mam jeszcze pytanie bo podłączyłem zmieniarkę płyt i powinna działać choć nie mam kodu do navigacji ??
-
Jeśli radio odpala normalnie to zmieniarka powinna działać, lecz w tym temacie także Cię nie pocieszę bo te zmieniarki już swoje lata mają i nie działają dobrze, kolejną sprawą jest jeszcze dobre nagranie płyty. Ja do swojej nagrywałem już ze 30 płyt CD możliwie dostępnych marek i z różnymi prędkościami i nie działają niestety. Laser także był czyszczony. Pamiętaj o tym że zmieniarka musi być przykręcona dopiero wtedy odpali.
-
Oryginały pięknie czyta :)
Wysłane z Matrixa
-
Ja do mojego ICS'a niestety nie miałem kodu. Wszedłem na forum koddoradia.pl i w odpowiednim dziale poprosiłem podając nr serial radia. I następnego dnia otrzymałem wiadomość z kodem. Przelałem 20 zł w ramach podziękowania(nie jest to obowiązkowe) Serwis za nową kartę kodową chciał 200 zł. [emoji50]