-
Komputer pokładowy
Udało mi się zakupić dobry (moim zdaniem) egzemplarz 159 - mam jednak problem... Samochod wyposażony jest w duży wyświetlacz pomiędzy wskaźnikami, jednak nie potrafię włączyć w nim wskazań komputera pokładowego. Czy jest możliwe, że po prostu go nie ma? Na prawej manetce wciskam TRIP i nic się nie dzieje, tak samo + i -
-
Pewnie padły manetki... oby nie bo ta przyjemność w aso nowe kosztuje 1600.
-
A na allegro 100.... Wkladasz i dziala
-
pytanie czy będą pasować. Raz że używki nie wiadomo jaki stan. Nie jestem pewien ale chyba wchodziły różne wersje/ roczniki i pytanie czy będą pasować. Jak szukałem swojej to w Warszawie oglądałem taką z walniętymi manetkami BC szukałem raz że ich mało a dwa oryginał drogi w cholerę :)
-
Przy takiej cenie oryginału nie opłaca się kupować nówki. W kilku autach montowałem już manetki kupowane na Allegro i nigdy nie trafiłem na niedziałające.
-
No cóż, chyba kupie na allegro. Jeszcze czujnik biegu wstecznego mi padł, co za pech :(
-
U mnie naprawa lewej manetki od sterowania kompem kosztowała 150 zł oraz wku... się elektryka. Więc chyba lepiej celować w używkę
-
Mam nadzieje, że to będzie to :-) Da radę w ogóle we własnym zakresie to wymienić?
-