-
Czytnik Navi do FL ?
Witam
Koledzy mam pytanie czy do FL będzie pasowal czytnik Navi ze starszej wersji?
Zakładam że skoro wyświetlacz jest dostosowany do tel i do navi to isntalacja bedzie podciągnieta?
Czy może jest inaczej?
Przy okazji chciałbym zapytać czy ktos nie ma czasem na zbyciu takowego sprawnego czytnika bo chetnie bym odkupił :)
Wole kupic od kogos z forum bo te z allegro to jakos nie mam pewnosci ze beda sprawne :/
-
Jeżeli nie miałeś Navi to i nie masz potrzebnej do niej wiązki a i tak do niej nie ma żadnych map Polski.
-
no to lipa ;/ a nie ma możliwości wgrania polskiej mapy?
-
Nie ma bo one do 166 nie istnieja niestety.
-
czyli pozostaje kupic pozadny uchwyt do telefonu i aktualizowac mapy :)
-
-
Co do navi i wiazek. Przerabiałem ostatnio ten temat. Jest szansa, ze masz w bagazniku zielona kostke własnie do navi nawet jeśli oryginalnie nie miałeś czytnika. Jedyne czego bedzie Ci brakowac to kabel do anteny GPS, przynajmniej ja, jedną taką wiazke dostałem szukając DSP. Antena ma szara, kwadratową kostke, zaraz obok tej zielonej, jest wspólna dla GSM.
Ale fakt, polskiej mapy nie ma.
-
Dziwię się że po tylu latach nadal ktoś pyta o mapy polski do 166.......... to jest i było oczywiste że nie ma :)
-
Marek... Generalnie jest szukajka, ale większość przypadków na początku jak i ja nie ogarniałem tego czegoś śmiesznego co szukało.. Rozmawiając też z innymi właścicielami 166 - niekoniecznie świeżynkami to oni dziwią się, że nie ma mapy Polski (czytaj - myśleli, że się da wgrać), więc skoro ty masz taki staż tutaj na forum nic nie powinno Cię zdziwić :))
P.S Do autora - ktoś na forum przerabiał od jakiegoś innego auta i hulało :)
-
Tak, można wstawić czytnik vdo dayton. Ale po pierwsze sterowanie dalej nie będzie z ICSa tylko z pilota a dwa że drutowania jest od groma. Zyskujemy tylko tyle że ICS będzie widział navi i integrował z kompem ale sterować tym nei posteruje.