Witam . Mam alfę Romeo 156 1.9 jtd z 1999 roku, i chciałam ją troszeczke zmienić. Chciałabym zapytać czy da radę włożyć ledy oczywiście o braku homologacji nie ma mowy, tak żeby były zamontowane w lampie ?
Printable View
Witam . Mam alfę Romeo 156 1.9 jtd z 1999 roku, i chciałam ją troszeczke zmienić. Chciałabym zapytać czy da radę włożyć ledy oczywiście o braku homologacji nie ma mowy, tak żeby były zamontowane w lampie ?
Nie, no panowie! Nie wierze że nikt z was się nie spotkał z takim pytaniem . Po prostu nie mam się kogo zapytać o to więc stąd moje pytanie do was .
Żarówki ledowe do zwykłych lamp? Daj sobie spokój człowieku , powinni za to bez dyskusji zabierać dowód , wiesz co tym zrobisz kierowcom z naprzeciwka?
Led w postojówce tak, kupuj h6w i zakładaj. Gdzie indziej broń boże.
Co za prowokacja . Kupiłam swoją alfe w maju i poprostu nie mam się kogo dopytać. A gdybym wiedziała że tak panowie rozdrażni moje pytanie wcale bym tu nie zaglądała nawet , ale myślałam że jako alfaholicy powiecie czy odradzicie a nie naskoczycie jak bym wam chciała wasze auta zabrać
Ale po co cos zmieniac jak i tak jest piekne. To ze dasz ledy w swiatlanie da ci nic wielkiego bo takie zarowki maja za malo lomenow. Po prostu za slabo bedzie to oswietlac droge. Takie porzadne zestawy ledowe to wydatek ok 400 zl ale bedziesz zle traktowana przez innych kierowcow wieczorami. Po prostu bedziesz ich oslepiac.
wyskrobane z iphone 6 plus
Panowie, ruszacie powietrzem. A Ty koleżanko, nie sprecyzowałaś jakie mają być te ledy. Ale np. tutaj https://hidretrofit.pl/ nawet wodotrysk mogą Ci zamontować, ringi, DRL-e i inne duperele. I takich stronek jest więcej.
Dac się oczywiście da, czy to ma sens i czy będzie działac ok, to inna sprawa.
Ledy w lampach ? Prosze bardzo http://allegro.pl/listing/listing.ph...2-aut-1-3-0907
ewik :D nikt na Ciebie nie naskakuje, tu jest bardzo miła i przyjazna atmosfera dopóty...
dopóki nie będziesz chciała wsadzić ledów w światła od AR. :P Stąd pytanie czy to prowokacja :)
A tak poważnie skoro chcesz się poradzić, to ja Ci poradzę: NIE, nie wsadzaj tam żadnych led'ów, jak chcesz modernizacji typu lifting to kup lampy soczewki z czarnym wnętrzem i będzie super.