-
Podłaczenie ICS -a
Witam Kolegów
Podłączam dzisiaj ics ( inny z funkcją telefonu ) i nie mogą wpiąć tej kostki niebiesko- zielonej .
Od czego ta wiązka? i czy musi być wpięta.
Na razie mam odłączony akumulator mam wyjete fotele i nie mam możliwości sprawdzić co nie będzie działać.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/11/229.jpg
-
Od zmieniarki. Na zdjęciu masz już ją wpiętą w radio. Chyba że to zdjęcie zaporzyczone z neta?
-
zdjęcie zrobione na żywo , czyli co mam nie wpięte ? tylko jedna wtyczka nie wchodzi ( druga od góry) , nie kojarzę czy w tamtym icku ona wchodziła...
-
Nie powinieneś mieć tam tych wtyczek. To jest złącze ISO 3 częściowe. Jak sam zauważyłeś masz już je wpięte kompletne :) skąd wzięło się tam dodatkowe iso to nie wiem. Może masz dwie wiązki? Wepnij te co mają więcej kabli :P
-
Wpiąłem nowego ics -a , wszystko działa , ale pojawia mi się cały czas żądanie jeszcze jednego kodu : PLEASE INPUT CODE !
O co chodzi?
-
Jeden jest do ICS, drugi do navi.
-
Pewnie "drze jape" o kod do navi jeśli masz podpięty czytnik.
-
Możliwe, że ktoś kiedyś dołożył kolejną wiązkę od zmieniarki, gdyż poprzednia mu nie działała.. Ale to można tak gdybać. Zobacz na zmieniarce, na tych dwóch różnych czy śmiga Ci zmieniarka o ile ją masz :)
EDIT : Nie doczytałem, tak jak wyżej.. Może woła o kod do navi.. Odepnij w bagażniku navi i tyle :)
-
W pn odepnę nawigację, zobaczę czy zgaśnie i tak guzik z niej w Polsce.
A w ogóle to można taki kod zdobyć? , w 3.0 mam tak że wpisuje tylko kod ics i wszystko hula , niczego więcej nie żąda.
-
Po pierwsze z navi jest tylko jeden +. Zegarek się sam ustawia. Do niczego innego nie jest potrzebna i można ją wywalić. O kod navi nie zawsze woła. ICS za każdym razem ale navi może Ci od nowości nie wołać aż któregoś dnia się zdziwisz. Niedawno był przypadek że gość miał 166 od lat (nie pamiętam 5?) i setki razy odpinał aku bez problemu. Po tych wszystkich latach nagle nawigacji się przypomniało że chce kod :) ten typ tak ma :) więc jak w drugiej jeszcze Ci nie zawołał o kod to wszystko przed Tobą :)