-
Zestaw Bose
Kupiłem zestaw bose do moej 156 fl jtd.sedan, mam pytanie czy któryś z kolegów, mogłby wysłac mi fotke jak jest zamontowany subwofer i wzmacniacz od strony bagażnika, i jeszcze szukam wiązki przewodów ,która biegnie od radia do wzmacniacza. Z góry dziekuję.
-
nie chce się pomylić ale sub był w wersji dla SW (Sport Wagon - kombi) a ty masz sedana - berlinke ,8głośników bez suba w tyle
Jeśli się myle to sorki ,niech mnie ktoś poprawi
---------- Post dodany o godzinie 11:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
Fiat Auto Poland - Instrukcje obsługi tu jest na str.78 - 80 opis zestawu i mocowań
oczywiście myliłem się w tyle jest dla sedana sub 130w z5 stopniowym eqwalizerem
powodzenia
-
Bose jest tam pokazane ale do kombi,moze ktos jeszcze wysle fotke od sedana, dzieki fajne linki do instrukcji,pozdr
-
Założyłem niedawno o tym temat, w sedanie, u mnie są w półce dwie maskownice, pod jedną - prawą, jest głośnik niskotonowy, pod lewą - jak mi napisali nie ma nic jest to tylko atrapa. Jakie fotki Ci zrobić? Nie chce mi się demolować bardzo tapicerki w bagażniku, ale mam trochę luźną więc coś tam mogę zrobić tylko napisz o co chodzi..
-
Wystarczyla by fotka od bagaznika tak zeby bylo widac sub i wzmacniacz,tam gdzie jest oswietlenie bagaznika, na gorze jest taka mata na plastikowych kolkach, ktore trzeba przekrecic, mate mozna czesciowo odchylic,i wszystko widac, nie trzeba demolowac bagaznika, mnie to zajelo 2 min