Czy ktoś w swojej 156 ma założony większy IC centralny? Jak najlepiej rozwiązać problem braku miejsca przy halogenach. jest tan strasznie ciasno. Czy frontowy IC'ek= brak halogenów? Mile widziana dokumentacja foto.
Printable View
Czy ktoś w swojej 156 ma założony większy IC centralny? Jak najlepiej rozwiązać problem braku miejsca przy halogenach. jest tan strasznie ciasno. Czy frontowy IC'ek= brak halogenów? Mile widziana dokumentacja foto.
Miałem i w czym miał być problem? Jak wybierzesz wymiarami na szerokość okej to o halogeny się nie musisz martwić :)
Ale miedzy chlodnica i halogenem jest bardzo malo miejsca. Masz jakies zdjecia jak to wygladalo.
wyskrobane z iphone 6 plus
450*180 a ja mam ic 550*180. Zobaczymy jak sie nie upakuje to bedzie trzeba faktycznie zmienic na 450
wyskrobane z iphone 6 plus
Hej. Czy możesz podać listę elementów do montażu 450x180 dla 156 2.4 20V?
w moim przypadku jest to 5 łączników elastycznych, jedno kolano 90* 12 opasek . Wszystko zależy jak będziesz miał prowadzone rurki i kto ci to robi. Jak poskładam u siebie to zamieszczę zdjęcia w moim temacie. Aktualnie misiu spawa mi rurki, i czekam na paczke z fmic. Myślę że w weekend uda mi się to ogarnąć.
Ok. Dzięki. Ja sam tego nie ogarnę wiec pewnie u Cinka wyląduje jak 2mas będzie wymieniany.