-
1 załącznik(i)
Powitał! Wrocław!
Hejka wszystkim !
Jestem Jaco z Wrocławia kilka dni temu zakupiłem moja 1 w życiu Alfinkę (tak bede nazywał swoją maszynę).
Ogólnie moje przygody z autami są różne. Kupiłem Alfe Romeo GT 2004' JTD 150 KM.
Auto kupiłem od pewnych ludzi z Jawora w bardzo dziwny sposób dbających o auto.
Auto miało dzowna jestem tego pewien, pomimo tego postanowiłem kupić bo mnie zauroczyła( tak to jest facet dla baby wszystko zrobi ;) ).
Naprawa po dzownie była według mnie staranna.
Mając na myśli że dziwnie dbano o auto, cóż- zawieszenie, silnik, turbo, hamulce -super.
Spasowanie wymieninych elementów po dzownie - gorzej.
Pęknięty prawy relektor
Dwie różne łyse opony z przodu jedna 225 druga 215 o.O.
Auto przytarte z lewego boku robione chyba nawet troche szpachli.
Auto w jednym kolorze widac dobry dobrali.
Tarcze i hamulce przód i tył niedawno robione z tyłu zimowe opony w stanie dobrym.
W środku auto niezadbane skóra na fotelu pasazera zmęczona już. (do renowacji)
lewe drzwi nie graja a szkoda bo BOSE ma moc.
Z tyłu nie zauwazyłem ze w zmieniarce nie miałem magazynka, wyszło tak ze zamówiłem calą zmieniarke tj kupiłem za 110 zł od kogoś bo samego magazynka nie mogłem dorwać.
Chętnie dolącze do aktywnego grona posiadaczy Alfinek i chetnie będę się pojawiał na zlotach bo why not skoro tym się tak super jezdzi.
Ogólnie o mnie to "studiuje" na PWr pochodze z KGHM ( kto zna ten wie) żyje we Wro pracuje w IBM.
Mam szalone plany wygłaskac to auto tak ze jak mi je ktos rozbije to zabije :D !!!
Poniekąd mam wrażenie że sprzedający mowił prawdę co do auta chciażby z tytułu ze w maju zrobił przyciemnianie szyb w porzadnym servisie na homologacji itp.
Foto mojej dzieciny.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...-moja_alfa.jpg
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze ;)
PS.1
Auto ma rzekomo 135 000 km, poniekąd jestem skłonny w to uwierzyć chociazby dlatego ze na kielichu lewego amortyzatora jest naklejka jeszcze z włoch z 2008 roku z wymiany oleju ze stanem 70 000 km :)
-
-
Heloł i do zobaczenia we Wro na drodze lub na spocie :D
-
-
Wrocław wita Wrocław :-) pzdr