-
1,8 lapie mula
Czesc wszystkim.Moim kolejnym problemem jest to ze moj czort lapie mula przy przyspieszaniu.Raz jest tak ze mnie w fotel wbije a nastepnym mam wrazenie jakbym jechal maluchem.Szukalem na forum informacji na temat WARIATA i innych rzeczy ktore moga miec na to wplyw ale powiem szczerze ze jest tyle pierdolek ze praktycznie niewiem od czego zaczac.Jak ktos mial taki przypadek to napiszcie bede cholernie wdzieczny.Z gory dzieki i pozdrawiam.
-
Przeplywomierz ! jesli odczuwasz dziure miedzy 2 a 4 biegiem (albo 2 a 4 tys obrotow)
-
Tylko na zimnym ma mula czy na cieplym tez?
-
Dziury nie ma.Jak jest slaba to od samego poczatku.To jest cos takiego.Odpalam ruszam i juz czuje ze mam mula.Moge ja deptac jak kogut kure a ona nic.Zgasze wroce za jakis czas odpale i nie ten samochod.Ciagnie az w fotel wciska.I nie ma tu roznicy czy jest zimna czy ciepla.
-
Na zimnym silniku tak bywa że łapie muła , silnik chodzi na ssaniu dostaje wiekszą ilość paliwa jesli mu mocmo depniesz paliwo może zalewać świece . Sposobem na to jest tylko dobra świeca ( markowa )
-
-
75andrew155,
miałeś tak kiedyś ? jak opisuje Łukasz A.
-
Ssanie ssaniem tu akurat wiem o co chodzi ale temat jest gdy silnik jest cieply.
-
Jeżeli na rozgrzanym silniku jest podobnie to może być sonda albo świece
-
To ja sie podepne do tematu - mam tak jak napisal andrew, swiece wymienione ponoc 16kkm temu - na NGK. Buta dostaje przy 3 tys i z tego co sie orientuje to nie tylko ja tak mam...
To na pewno komputer ma ustawione za duze ssanie? Czy moze to sa jakies ograniczenia, zeby nie garowac na zimnym silniku.