-
Alfa Romeo 166 3.2
Witam,
Zainteresowany jestem zakupem poniższej AR 166:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ydKK7.html
Obecnie mam przedliftowe 166 w dieslu, jednak chcę się przesiąść na polifta w największym busso.
Jeśli ktokolwiek wie coś o tym aucie proszę o info, ewentualnie ocenę.
Felg proszę nie oceniać, gdyż z automatu poszłyby na sprzedaż, wolę oryginalne 17" lub 18".
Pozdrawiam,
Karol
-
Od siebie mogę dodać, że wg epera jest to 2005 rok, nie 2006.
-
Ok dziękuje kolego arti123 za informację, zawsze to coś.
-
Mam taka na sprzedaz,tylko w innym kolorze. odezwij sie na priv jesli jeszes zainteresowany
-
Witam,
Czy oferta Kolegi damian89 jest nadal aktualna?
Pozdrawiam.
-
Damiana bolid przyprowadziłem ja, z Milano, chyba 3 lata temu, albo i lepiej. Gdzieś mam jeszcze foty z Włoch. Bolid pierwsza liga, żaden ulep z końcówki stawki.
-
-
kojarzę ten komis, ogolnie szwajcary tam po przejciach mnieszych lub większych. Może cos lepszego się znajdzie (fele rzeczywiście do wymiany, az w oczy kole :(
-
Ok byłem oglądałem, niby wszystko ok. 3 elementy po 190-210um reszta od 90-130um, odpala ładnie, szybko się nagrzewa.
Po wrzuceniu wstecznego słychać sygnał ciągły, czujniki parkowania nie reagują (myślę, że do zrobienia).
A teraz pytanie czy na oryginalne blachy ze Szwajcarii czeka się 3dni, bo Pan powiedział, że muszę zostawić zaliczkę a po 3 dniach będą blachy szwajcarskie, przegląd itd. i będę mógł na kołach wrócić do domu. Dodatkowo jeśli ktoś wie jakie powinienem otrzymać dokumenty, żeby bez problemów zarejestrować auto w swoim WK to bardzo bym prosił o radę.
Pozdrawiam
-
Oryginalne blachy szwajcarskie należą do właściciela, nie są przypisane do samochodu jak w polsce. Czyli nie ma możliwości żebyś kupił u nas samochód z oryginalnymi tablicami szwajcarskimi bo takowe zostały w szwajcarii. Podejrzewam że miły pan zrobi Ci przez te 3 dni ładne podróbki żebyś mógł na lewiźnie wracać do domu na kołach. Później oddasz te tablice w WK i zarejestrujesz samochód.
Osobiście wolałbym obejrzeć samochód kolegi damian89 niż wynalazek ze szwajcarii