-
Ogranicznik drzwi
Hej koledzy czy ogranicznik drzwi będzie pasował z innego modelu AR do naszych Gtv/Spider?
Ostatnio porównuje i najbardziej podchodzi mi ogranicznik ze 166 ale czy będzie pasował to nie wiem.
Niestety mój po własnoręcznej naprawie żył może z miesiąc i teraz strzela chyba jeszcze głośniej ;/
A dorwać jakiś używany nawet graniczy z cudem, bo szukałem już długo.
-
Niestety chyba nie, dla tego to taki graal...
-
Kilka miesięcy nowy taki na FB sprzedawał się jakieś 10 minut ;)
-
Odkopuję. A powiedzcie mi, jak wygląda sprawa regeneracji ograniczników. Bo z tego co wiem to są firmy, które się tym zajmują.
-
Ja swoje z mojej 147 wymontoeałem i dałem kumplowi co ma w robocie tokarke i wystarczyło jakąś tulejke dorobić. 5 miesiąc działa idealnie. Koszt to na flaszkę ;)
-
Jest na to rada. Pasuje od drzwi pasażera. Tych jest więcej. Zapytaj tylko sprzedającego czy nie jest z anglika bo wtedy to są drzwi kierowcy i pewnie jest zajechany. Sprawdziłem na swojej alfie i spokojnie są zamienne prawy z lewym. Ostatecznie zamontuj strzelający w drzwiach pasażera. Zawsze to drzwi rzadziej używane :) rada może nie najwyższych lotów ale w sytuacji braku części...
-
Na brak części nie można narzekać gdyż są w Aso 170 zł za sztukę. Wiem bo dzwoniłem
-
-
Dealer fiata w Grudziądzu moim mieście
-