-
Alfa 166 Skała
Może ktoś oglądał tą alfę albo wie co nie co o niej ?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#328fd66d33
Widać, że była bita tylko ciekawi mnie czy mocno? Nie ma być dla mnie tylko kumpel poprosił mnie o wrzucenie na forum.
Mnie interesuje 166 w 3.0 najchętniej w gazie ;) Tak przy okazji napiszę tutaj, bo mi nie wolno w innym dziale założyć tematu ;d Mam nadzieje, że sie nikt za to nie obrazi ;)
-
No tak właściciel dmuchał na nią, że fotele zapuszczone jak cholera. Brudas.
Generalnie za taką kasę, jeszcze z dwoma kompletami felg to brać. O ile silnik normalnie pracuje, nie dymi, nie była jakoś mocno skasowana itp.
Za prawdziwą igłe trzeba zapłacić 20k.
Za 10k wymienisz cały zawias, turbine, sprzęgło i dwumas, hamulce, jakieś pierdoły i będziesz miał igłe. Oczywiście to w najgorszym wypadku. W najlepszym będzie miał igłe za 10k ;)
-
Ja bym jej nawet nie jechał oglądać jak już na fotkach widzę, że jest nie za bardzo :) Kolega chciał, żeby sie ktoś coś o niej wypowiedział, więc wrzuciłem.
Sprzedawca twierdzi, że o żadnej kolizji z przodu nic nie wie tylko żona urwała zderzak i beznadziejnie go spasowali :D :D
Natomiast wie, że tył był rozwalony jak przyjechała z Niemiec.
-
No jest troche paździoch z wyglądu, ale za taką kase to nie ma co narzekać. Czasem lepiej kupic trochę padlinke i doprowadzić do porządku. Wydasz tyle samo, co na gotową "igłe" i przynajmniej masz 100% pewność, że wszystko jest zrobione. Co to za problem skóry wyczyścić? Troche pracy, ew oddać do speca i będą jak nowe. Kiere obszyć też żaden problem. Byle by dwóch śladów nie zostawiała i lakier był do odratowania.
No ale jak kolega mierzy w ten przedział cenowy i nie chce dokładać złotówki, to niech sobie da spokój z poliftem :P
-
Brakuje jednej śruby trzymającej prawy błotniki przód... Także przód prawy zapewne też był pizgniety... Pytanie gdzie jest śruba... Czyżby aż tak partacko była naprawiona?
wysłane z WC
-
Jaka cena, takie auto.
Poliftowa 166 za 10 kafli, a Wy szukacie dziury w całym.
Odwracając pytanie - jak powinna wyglądać 166 FL za 10 tysi?
-
dla mnie jakbym mial kupować i szukałbym? Powinna wyglądać jak najlepiej :D