-
GT 3.2 V6 + gaz?
Witam,
To mój pierwszy post, ale forum śledzę już od dawna.
Szykuję się do zakupu 159 2.4, zbieram informacje, kłócę się ze znajomymi itp. ;)
Przypadkiem trafiłem jednak na aukcję GT V6 z gazem.
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yejOz.html
Czy ktoś coś o niej wie? Nie za mało coinsów chce ten Pan? Jak działa ten silnik z gazem?
Wcześniej raczej nie interesowałem się GT (stąd dość znaczne braki w wiedzy na temat modelu),
ale ostatnio widziałem piękną sztukę w Zielonej Górze.
Ze zdobytych informacji ponoć to quadrifolgio d'oro, ale właściciela jeszcze nie udało mi się spotkać, więc nie potwierdziłem.
Ogólnie - zacna łania z tej gt :)
btw. Jeszcze raz się witam i mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę mógł się pochwalić fotami swojej belli ;)
btw2. Wiem, że to nie miejsca na takie pytania, ale nie chce zakładać nowego tematu (jest jeden na forum, ale już wiekowy)
Czy w ZG lub okolicach jest jakiś sensowny mechanik który pomoże mi zadbać o GT/159?
-
zderzak letko drasniety miała i błotnik wczesniej na foto,gaz dobrej firmy,zast mnie czemu skóra nawet z tyłu zniszczona
-
Wlew gazu ktoś okrutnie zrobił :D
-
kolego jesli błekitny kolor ci nieprzeszkadza to moge dac ci numer do fajnego gt 3.2 z gazem luknij formułowy bazar
-
20 tys. z wliczoną akcyzą?! To po odliczeniu wszystkiego ze 3kE może zostanie na auto. To teraz poszukaj w DE GT V6.