Którą barwę wybrać które praktyczniejsze? (czas na zmiane palników ksenon fabryczny)
Printable View
Którą barwę wybrać które praktyczniejsze? (czas na zmiane palników ksenon fabryczny)
Ja polecam 5000, najlepsze rozwiązanie
Między 4200 a 5000 będzie dobrze. Powyżej 5000 to już kapa w deszczu.
teraz juz wiem, wybiorę w takim razie 5000K
Ale piszesz z doświadczenia czy tak sobie gdybasz? Znajomy wymienił w zeszłym roku właśnie na 6000K Philipsa. Wczoraj czy przed wczoraj z nim gadalem i pytałem jak mu się jeździ na tych Philipsach. Stwierdził, że jest bardzo fajnie, że barwie bliżej do białego niż niebieskiego. Pytałem też o jazde w deszczu, mówił że jest ok, aczkolwiek zastanawiające było stwierdzenie, że żadne światła w deszczu nie są super.. Więc tu może być coś na rzeczy dlatego pytam czy to własne doświadczenia piszecie czy kopiujecie to co ktoś gdzieś napisał...?
Jeździłem na 6k K w poprzednim aucie a teraz mam 4.2k K więc mam porównanie w praktyce.
Napisane z komóreczki!
barwa 5000k wydaje się najbardziej rozsądna na wielu forach polecają ale nigdy nie zaszkodzi zapytac tutaj :)
Myślałem o tym maja 5000k
http://www.twojeauto24.pl/pl/p/ZAROW...GINAL/23051149
Moc: 35WNapięcie: 85VRodzaj: D1STrwałość: 2500 godz.Temperatura barwowa: 5000KLumeny: 3200 ±450lmPodstawa: PK32d-2