-
Tłumik REMUS - problem
Witam wszystkich.
Wczoraj w trasie przycisnąłem troche gazu ok. 5 -6 tyś. przy wyprzedzaniu i nagle coś strzeliło z wydechu, nie był to strzał w kolektor, tylko z tłumika wystrzeliło wypełnienie.
Przez pareset metrów ciągnąłem za sobą warkocz włukna szklanego, który jest wypełnieniem tłumika.
Oderwałem to co wylecialo, ale dalej z wydechu wystaje mi pozostałość.
Co można z tym zrobić?
-
Można naprawić go lub wymienić ;) Z kwasowki jest ?
-
-
jedz do panów od tłumików by wymienili Ci srodek i juz :)
-
to ten REMUS to jakas lipa
-
Tak zrobię, bo poczułem się troche obciachowo wyprzedzając, a póżniej stojąc na poboczu i odrywajac zwisajacą kitę .......a tak pięknie pomykała.....wrrrrr
---------- Post dodany o godzinie 18:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:34 ----------
oryginal..........fabryczy
Ostatni wypust tego modelu w wersji sportowej + ten wydech, nawet ma wcięcie w "odbycie" pod taką RURĘ.
-
w oryginale Remusy nie wychodziły tylko amisaff .
-
Dokładnie wycieć też nie było jakiś specialnych tylko kazdy tylni zderzak miał to samo ;) Chyba że ktoś zmieniał tłumik.
-
Nikt tu nie robił przeróbek.....proszę uwież, sprowadzona z niemiec 2 lata tamu rocznik 96.
---------- Post dodany o godzinie 19:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:00 ----------
no dzisiaj wam nie prześlę fotki, ale jutro tak
-
może po prostu ma założony przez poprzednika dedykowany Remus albo jakiś uniwersalny bo oryginalnie nie wychodziły z tymi tłumikami.