Czy oglądał może ktoś z forumowiczów Alfę z tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yaQJF.html
Printable View
Czy oglądał może ktoś z forumowiczów Alfę z tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yaQJF.html
Zawyżasz średnią. W tej cenie to niektórzy już szukają 159, a nie przedliftowej 166.
Cena by wskazywała na stan przyzwoity.
Tylko trochę bida, tylko STR (o ile dobrze widzę).
Za taki pieniądz z odrobiną cierpliwości znajdziesz forumową a nie radomskiego kota w worku. Znowu "szwajcar", a tablice D.
No i niby 3.0.
Do tego z konca produkcji, gdzie juz wyposazone nawet dizle wychodzily w multi kiere i ele fotele z pamiecia. A ona jest tak biedna jak jakis TS w najtanszej opcji z poczatkow produkcji...
Kierownica gumowa, gdzie w 3.0 z tego co czytalem seryjnie szla skórzana/drewniana/skórzana sport.
Gałka zmiany biegów gumowa...
No tak biednej 3.0 to ja nie widzialem jeszcze. Do tego ostatni wypust przedlifta. Moze to była jakas służbowa konfiguracja i auto smigalo w jakims urzedzie, na plebanii albo co...
dziwne ma wyposazenie wg mnie biorac pod uwage ze to topowy motor jest i w serii powinna dostac kilka bonusów a tu lipa...
Ależ macie wymagania za 10.000 zł.
Za te pieniądze to się trzeba zastanawiać czy w auto nie trzeba zainwestować 5.000 zł po zakupie a nie martwić plastikową kierownicą.
Na pierwszy rzut oka wydaje się całkiem do rzeczy.
Krystian masz racje. Niech sie kolega cieszy ze wogole ma jakas kierownice bo w kocu auto za 10 tysiaczków.
Jest takie coś jak fabryczna specyfikacja 166 i tam jest napisane, ze auto ma miec skorzana kierownice.
To był i poniekad nadal jest flagowy model AR wiec wez nie wciskaj ludziom kitu ze wszystko ok bo tanio wiec nie mozna wymagac.
To jest topowy silnik wiec juz z fabryki czyms ta wersja sie miala odróżniac od tanich TS i plebejskich JTD.
A może auto jest po pożarze wnętrza i ma wsadzone nowe czesci po taniosci w szwajcarskim serwisie:)
A może jakis stary dziadek pojechał na grzyby i odnalezli go w srodku po miesiacu i musieli wnetrze wymienic?
Polak potrafi poczytaj sobie na googlach co polski handlarzyk potrafi...(chociaz patrząc na sygnaturke widac handelek nie jest Ci obcy:sarcastic: )
Takze warto dyskutowac o faktach. 3.0 powinna miec w serii skorzana gałke i kiere. o reszcie nie chce mi sie wiecej pisac. Poczytaj " Podrecznik wyrobu AR166 to zobaczysz co i gdzie powinno byc.
Mozliwosci jest duzo,
PS
popatrz na liste wyposazenia wg handlarzyka
tempomat (nie widze)
xenony (tylko gdzie spryskiwacze?)
wielofunkcyjna kierownica (mozna nia krecic oraz trąbić- stad wielofunkcyjna?)
nawigacja? (a czytnik powinien byc nad zmieniarka- ja tam nic nie widze)...
ITP
ITD
takze smiech raczej na sali.
Sprzedający mówi że auto od pierwszego właściciela zostawione w rozliczeniu w salonie. Jutro ktoś ma ją sprawdzić dla mnie i zobaczymy czy jest tak jak mówicie.
Jest tak jak pisze masa. Tak więc coś jest podrutowane i to mocno.