-
Witam wszystkich!
Witam wszystkich!
Przyszedł czas zamienić dzieciowóz na coś, co daje frajdę z jazdy. Alfy chodzą za mną od zawsze, niestety przegrywały zawsze ze zdrowym rozsądkiem (a to większy bagażnik, a to minivan bo dziecko itp.). Teraz przyszedł czas na Alfę, a że będzie to dodatkowy pojazd w domu, to zdrowy rozsądek udało się skutecznie zagłuszyć:D Może z pomocą forumowiczów uda mi się znaleźć wymarzoną 156
-
Hej. Powodzenia w znalezieniu tej właściwej :-) Moja 159 z powodzeniem robi za "dzieciowóz" pomimo swych niezbyt okazałych gabarytów. To jedyna z nielicznych rzeczy,która spokojnie wygrała ze zdrowym rozsądkiem i koniecznością podporządkowania się Młodemu.Pozdrawiam ;-)
-
Witam wszystkich forumowiczów! Ja też jestem tu nowy. Mam nadzieję, że dobrze spędzę czas na tym forum. Pozdrawiam
-
-
Heloł ludzie :D No właśnie zgadzam się - kazdy chce vana czy cos bo dziecko - ja byłam nad morzem spokojnie spakowana z wózkiem i walizka i torbami; fotelikiem z tyłu, dwoma babami i dwoma facetami z przodu :P to już masakra full wypełnienie a przeciez wiekszosc jeździ np w 4 osoby to na lajcie :)
Także witam i pozdrawiam i cieszcie się jazdą :D