Problem z dyferencjałem AR 165 v6
Witam, rozleciał mi się ostatnio dyfer i zrobił dziurę w skrzyni, skrzynie zaspawałem, kupiłem używany dyferencjał. Złożyłem wszystko do kupy. Mam teraz luz na lewej półosi (dodatkowo coś obciera ale to mogą być niedotarte klocki hamulcowe). Domyślam się co może być powodem tego luzu. Mianowice dyferencjał miał dwa łożyska igiełkowe, każdy złożony z dwóch elementów (jeden na stale wciśnięty na dyfer). Pierwsza rzecz jest taka ze ten ruchomy element łożysk założyłem od starego dyfra, bo tylko takie miałem. Domyślam się ze mogą one się jakoś różnic (nie wiem inne wymiary łożysk czy coś), jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o jakąś sugestie. Kolejną rzeczą, jest fakt ze po prawej strony prawego łożyska był taki pierścień (dystansujący), a po lewej stronie lewego łożyska tego pierścienia już nie było (na 90% bo mogło mi to gdzieś wypaść przy demontażu). Już nie wiem co jest nie tak... starałem się dobrze złożyć ten dyfer. Jeśli ktoś już to składał to poproszę o jakieś sugestie...
Edit.
Auto to oczywiście alfa 156 (przepraszam za literówkę), dodam jeszcze że auto ma skrzynie 5 biegową