-
panel sterujący szybami
Ułamał mi sie guzik od sterowania przedniej szyby od kierowcy i wyciagałem ten panel rozkreciłem tylko do płytki sterującej i nie chce sie wyciąanąć nie chce na chama ciagnac zeby sie nie ułamała ktos to rozbierał da sie ??
co proponujecie ?? jak to zrobic ? skleić sie chyba nie da bo to siedzi na na ruchomych plastikowych bolcach
-
Dokładnie mam to samo. Ten bolec podkleiłem kropelką i nic nie dało. Mi jakoś udało się rozkręci ten panel na czesci pierwsze.
-
mialem to samo ,wiec przelozylem guzik z tylnej szybyi dziala super.ten ulamany przykleilem na super glue ale staram sie go nie wciskac. pytalem o caly panel w ASO to powiedzieli mi 600zl :) pytam czemu tak duzo a oni na to ze jezdzi pan samochodem za 170.000zl wiec czesci niesa tanie :))))
-
Ja własnie wciagnołem te panel sterowania ale nie mogle rozegrac fo na czesci pierwsze po odkreceniu plastiku od dołu zasłaniajacy płyke steryjąca reszta nie chce sie wycignąc;/ rozbierał to ktos na czescie pierwsze sa tam jakies jeszcze zatrzaski? nie chce na siłe tego robic probowałem podchaczac srobokretem płaskim ale nie bardzo
a przyciski od tylnych szyb beda pasowac?? a z 156 przycis pasuje?
-
Kup sobie używany panel i po sprawie.
-
Mam taki panel od 166 od kierowcy