Zastanawiam się nad lekkim tuningiem swojej Alfy. Poważnie zastanawiam się nad filtrem stożkowym, a ostatnio po przejrzeniu allegro jeszcze nad montażem turbinki do dolotu napędzanej pędem powietrza.
Co o tym myślicie?
Printable View
Zastanawiam się nad lekkim tuningiem swojej Alfy. Poważnie zastanawiam się nad filtrem stożkowym, a ostatnio po przejrzeniu allegro jeszcze nad montażem turbinki do dolotu napędzanej pędem powietrza.
Co o tym myślicie?
Może się mylę ale z tego co wiem to taka turbinka tylko pogarsza osiągi.
Może tak jeszcze czerwone diody na spryskiwaczach lamp.
Dział "HUMOR" to bodajże nie tutaj. Więc może ktoś przeniesie to pytanie... Najlepiej jeszcze dodać do tego link z allegro.[COLOR="Silver"]
---------- Post dodany o godzinie 17:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:35 ----------
Temat byl juz poruszany w dziale "tuning" gdzie podany byl rowniez link. Ktos dobrze zauwazyl, ze moze sie stac, ze to cos rozleci sie wpadajac do dolotu :) To dopiero byla by jazda...
Pozdrawiam.
- Rafal
[QUOTE=Belfer27;174677]Dział "HUMOR" to bodajże nie tutaj. Więc może ktoś przeniesie to pytanie... Najlepiej jeszcze dodać do tego link z allegro.[COLOR="Silver"]
Macie jakiś problem koledzy? Zadałem proste pytanie w oczekiwaniu na opinię.
W waszych pokręconym toku myślenia fakt, że staram się coś zrobić żeby zapewnić silniczkowi w Alfie więcej świeżego powietrza od razu robi ze mnie agrotjunera i dresa w jednej osobie... Naprawdę żal mi was.
W sumie to bez znaczenia jaka to marka, ale zawsze znajdzie się grupka buraków, którzy są w stanie zaświadczyć o swym prowincjonalizmie w jak najgorszej postaci, nawet w klubowym gronie.
Czy jest tu ktoś kto potrafi odpowiedzieć na moje pytanie w normalny, profesjonalny, niepolaczkowaty sposób?
To zainwestuj pieniadze w dolot Noviteca, albo w z prawdziwego zdarzenia zestw TURBO, a nie odpusowty bajer za kilkadziesiat zl.Cytat:
Napisał Gabor
Dla wiekszosci uzytkownikow efekty takiej "modyfikacji" sa oczywiste, dlatego ironicznie podeszli do tego tematu (w tym pewnie i ja).
Nie obrazaj sie, po porostu miej dystans :)
Pozdrawiam.
- Rafal