Witam. mam pytanie chciałbym wymienić sobie drewnopodobny plastik w kokpicie na srebny alfa jest z 99 roku a dawca to anglik czy będzie mi to pasować??
dzięki za podpowiedzi
Printable View
Witam. mam pytanie chciałbym wymienić sobie drewnopodobny plastik w kokpicie na srebny alfa jest z 99 roku a dawca to anglik czy będzie mi to pasować??
dzięki za podpowiedzi
nie
Możesz rozwinąć troszkę swoją wypowiedz, dlaczego nie? zaczepy są inne w innych miejscach ?
konsola anglika to odbicie lustrzane , po prostu jest skierowana w drugą stronę
i obrazowo
po lewo anglik po prawo europa
Bo konsola jest skierowana w stronę kierowcy. A w anglikach kierowca siedzi po złej stronie.
jak już zmieniać to na wersję wyższą czyli "karbon" a nie w dół, chociaż osobiście jestem przeciwny takim zmianą. Kierownicę masz drewnianą czy skórzaną? Po zmianie konsoli wyjdzie mix i ewentualny kolejny właściciel będzie się zastanawiał, tak jak niektórzy na forum, jaką on ma w końcu wersję tej Alfy. tak jak koledzy napisali nie przypasuje bo jest lustrzana, ale na to mogłeś wpaść bez zadawania pytania ;)
cin_ek , fajny podpis , tylko żeby o tym jeszcze ci leniwi południowcy pamiętali , jak składają te auta
Kierownica jest właśnie skórzana i chciałbym zamienić konsolkę na srebro lub jak napisałeś karbon. Ale dzięki za podpowiedz bo koleś z allegro zarzekał się że nie ma żadnej różnicy i prawie mu uwierzyłem