-
Glosniki 159
Witam panowie dzisiaj umarł mi jeden głośnik i czas zakupić nowe i pytanie czy pozostać przy fabrycznych z których byłem zadowolony czy może coś innego ? Zależy mi żeby ładnie czysto grało i było trochę Bassu ;) Coś polecicie ? Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Budżet, nowy czy używka, preferowana muzyka.
Bez tego dobrać nic nie idzie.
-
Myślę że coś koło 200/250 zł za komplet. Raczej nowe no chyba ze fabryczne raczej używki. Muzyka to sam Hip Hop ;) dobry bass bez tuby mi wystarczy ;)
-
W tej kwocie kup cokolwiek. Różnicy nie będzie.
-
No nie wiem kolego bo w poprzednim aucie miałem w tej cenie JBL i HERTZE i te drugie niszczyly JBL brzmieniem a kosztowały podobnie
-
Powiem inaczej.
Mam u siebie puszczone aktywnie morel supremo piccolo pod zapco studio 100 + Dego master pod uDimesnion 840 prox na przedzie.
Nie mam poświadczenia z całymi systemami za 200pln nowymi ;)
Niszczyły brzmieniem znaczy miały więcej basu? Czy jaka różnica była?
Bo jeśli chodzi o Hertze to HSK jako tani zestaw mogę polecić ale to już kwota rzędu 400pln używka.
-
Kolego sobie piszesz żeby zabłysnąć ? Czy jak ? Niszczyly jakością i czystością dźwięku wystarczy ?
-
;) Kończe! Kup Hetze za 200 pln.
-
No i dobrze bo skoro twierdzisz ze głośniki do 200 zł wszystkie grają tak samo to Pozdrawiam ;)
-
Skoro twierdzisz że Hertz -zapewne dsk- niszczy czystością i jakością dźwięku. Również pozdrawiam ;)