Hej,
Polecicie firmę z Rzeszowa, której można zlecić montaż czujników parkowania (do Mondeo Mk4) i zrobią to przede wszystkim dobrze? Cena mile widziana poniżej ASO (670 zł brutto).
Dzięki :)
Printable View
Hej,
Polecicie firmę z Rzeszowa, której można zlecić montaż czujników parkowania (do Mondeo Mk4) i zrobią to przede wszystkim dobrze? Cena mile widziana poniżej ASO (670 zł brutto).
Dzięki :)
Bodajże LediKER, na pewno można kupić - montaż chyba też możliwy. http://lediker.pl/
P.S. Sprzedałeś Alfę ?
Dzięki, zapytam tam :)
Tak, sprzedałem już jakieś pół roku temu. Musiałem się przesiąść na benzyniaka do małych przebiegów, padło na wolnossące Mondeo :) Ale do Alfy na pewno wrócę, pewnie Giulia.
Co do ceny - to zależy od czujników - czujniki Amervox (fajne rozwiązanie - najbardziej ergonomiczne - wyświetrlacz na podsufitce z tyłu - naturalnie widoczny patrząc w lusterko) , z montażem w Essa na Sikorskiego , lakierowane w kolorze nadwozia : 800zł jedna strona (pród lub tył) . Jakieś zwykłe valeo, nie lakierowane na pewno taniej.
Ale jak coś z elektryką to tam bez obaw oddaję auta stare czy nowe, terminy, jakość, oby tak wszystkie serwisy działały, ech. ..
Essa jest jak najbardziej OK, wymieniałem u nich antenę GPS i byli mega solidni. Jednak 800 zł za stronę to dość sporo, więcej niż ASO woła.
Ale to cena za Amervox + lakierowanie, zapytaj o inne modele.