Witam szanownych forumowiczów, chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie transmitery do Alfy Romeo 147. Będzie mi on głównie slużył do słuchania muzyki. Budżet gdzieś do 100zł. Z góry dzięki za podpowiedzi ;)
Printable View
Witam szanownych forumowiczów, chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie transmitery do Alfy Romeo 147. Będzie mi on głównie slużył do słuchania muzyki. Budżet gdzieś do 100zł. Z góry dzięki za podpowiedzi ;)
Były już o tym tematy. Poszukaj
Wyryte rantem felgi
Nie lepiej dołożyć i kupić zmieniarkę?
Wysłane z mojego SM-G357FZ
Na zmieniarce uzyskasz lepszą jakość. :) Polecam obejrzeć nowy odcinek ,,Nowy gadżet". Testował transmitery.
Myślałem nad zmieniarką, jednak cena mnie troche przerasta. Macie jakieś propozycje co do zmieniarek ? Jakiej firmy, jaki model najlepiej ?
Ja kupiłem chiński za kilka złotych :D na próbę. Powiem szczerze, ze jedyny minus to to, że cicho gra. Ale za 15zł to zdziwiłem się jak dobrze gra. Co do dobrych transmiterów Art transmiter FM OG15 z odtwarzaczem MP3, Peiying Samochodowy transmiter FM (pilot, USB, JACK). Dość fajne są ;).
ja kupilem arkas taki wynalazek i powiem ze tez troche zalezy od radia ,bo w volvo s80 szumy sa mniejsze i przy mp3 320 daje to rade ,ale juz w alfie srednio i szumy wieksze jak jest glosno to jest w miare ale cicho masakra .Tak jak koledzy napisali obejzyj nowego gadzeta tam jest test.Zmieniarka dopiero daje dobry dzwiek ale tez kosztuje
Ok, dzięki za podpowiedzi ;) Bede musiał obejrzeć ten odcineczek Nowego Gadżetu i wtedy podejme jakas konkretne decyzje ;)