Panowie jest ktos z
Plocka kto mógłby rzucic okiem na ar 159 która jest na stronia Idm aukcje na alegro.chodzi o ;IDEALNE 159 TOTAL 1.9JTD *KREM SKÓRY *NAVI *SEDAN Cena jest cos niska podejrzanie , ale alfa piekna...
Printable View
Panowie jest ktos z
Plocka kto mógłby rzucic okiem na ar 159 która jest na stronia Idm aukcje na alegro.chodzi o ;IDEALNE 159 TOTAL 1.9JTD *KREM SKÓRY *NAVI *SEDAN Cena jest cos niska podejrzanie , ale alfa piekna...
Moim zdaniem to jest rok prod. 2006 a rejestracji może być dopiero 2008. Ten sam gość ma też drugą 159. Przyjrzyj się kierownicy oraz spójrz na panel od klimy. Są różne w obu 159. Kiera taka jak w drugiej była już od 2007 a panel od klimy zmienili chyba w podobnym czasie.
W innym temacie pytałeś o polecane komisy.
Alfafun.pl , autka.pl i jest jeszcze kilka innych osób które sprzedają auta na forum. Jest o tym zdaje się temat.
no dobra ale jechac oglądać bo mam 350 km?
Fotele, panel klimy i kierownica na pewno są z wersji przedliftowych. Osłona silnika już jest póżniejsza. Fotele nie wysiedziane, a to dobrze rokuje. Ogólnie pod maską wszystko jest wypicowane na wysoki połysk aż dziwnie. Śladów jakiegoś drastycznego mycia silnika nie widać na zdjęciach. Znaczek przedni Alfy cały wyblaknięty, jest to w sumie normalne, ale tylni jak nowy. Maska Teoretycznie może być z innego wozu. Ktoś dbał o lakier i nie przeszkadzał mu taki znaczek? Nie wierzę. Mogło być tak że w fabryce zostały im części starsze i włożyli je do polifta zdarza się. Numer Vin powie Ci wszystko. Tak czy owak za taką kasę ja bym żarł. A co to jest 350 km, przeciw wieczności:) A tapicerka odstaje w okolicy fotela pasażera. Generalnie z autem było coś kombinowane ale z którym nie było. Jedź, weź Vin rozkoduj szybko w jakimś ASO plus solidny przegląd, w miejscu które nie przyszło by sprzedawcy do głowy. Wygląda na auto z Belgii, jeśli tak to jest duża szansa że nie ma 120KM, a 115KM poznasz po tabliczce znamionowej na silniku wersje 939 A7.000 są słabsze, normalne 8v to 939 A1.000.
Moyset a powiedz mi czy te 120 kucy to nie za mało na taki wozek?
- - - Updated - - -
Dzwoniłem do goscia i niechce podac winu,wie odpada.
Powiem Ci tak, auto jest ciężkie i do jakiegokolwiek pajacowania spod świateł się nie nadaje. Do spokojnej jazdy wystarcza, po pewnym czasie mi zaczęło brakować "jadu" więc go podkręciłem jak widać w stopce. Teraz jest lepiej, jest dość duża przyjemność z jazdy. Takie optimum między masą, spalaniem a mocą. Ja robię przebiegi około 35 tysięcy rocznie i pali mi po modzie około 6.2 litra głównie na trasie. Nie ukrywam dla mnie ma to znaczenie. Koszta eksploatacji i usterkowość 8V, jest nieco mniejsza niż 16v i tym się kierowałem kupując właśnie tą wersje. Generalnie za bardzo nie poszalejesz, ale ludziska oglądać się będą:D. Jak Vinu nie chce dać to bym sobie darował. Widać ma coś do ukrycia, w wydaniu większej kasy cenię sobie szczerość i jasne zasady.
Dzięki Moyset za info. Pajacować ze swiateł nie chcę bo z tego wyrosłem ale troszku mocy się przydaje . 150 horsów byloby ok myśle.
Jeszcze cena 22.800, a ma dole 24.800 bo opłaty już zrobione :)
Pomijając wszystko to jest ładna w srodku.własnie o taka mi chodzi...
Kupić zawsze możesz, wady wyleczysz i pojeździsz jeszcze parę latek. Nakombinowane z tym autem jest na pewno. Ale praktycznie z każdym od handlarza jest. Koszt tez nie jest jakiś morderczy, ruszaj w drogę i obejrzyj jak masz taką chęć. To są Twoje pieniądze.