-
1 załącznik(i)
alfa 147 Szczecin
Witam
Przymierzam się do zakupu alfy już od kilku miesięcy. Po ponad roku oszczędzania uzbierałem wystarczająco na zakup tego pięknego samochodu. Przeglądając aukcje natrafiłem na ofertę, która mnie interesuje. Do Szczecina mam dużo kilometrów dlatego chciałem zapytać czy możne ktoś oglądał ten egzemplarz.Wszystkie uwagi mile widziane Załącznik 196124
Sory za plik ale nie mogłem dodać linku, jestem świeży na forum i nie mam wystarczającej liczby postów
-
po telefonie do sprzedawcy dowiedziałem się ze samochód ma do roboty drzwi od strony pasażera i był malowany w 3 miejscach jednak sprzedawca nie pamiętał ,w których co wydaje mi się troch dziwne
- - - Updated - - -
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-147-jeden-wlasciciel-serwisowany-ID6ykO8J.html
Nowa oferta na allegro ktoś oglądał lub zna? Co o niej sądzicie?
-
Koło TI to może stało w fabryce.
I żaden z niego prywatny sprzedający.
Do tego lamer, który nie ma pojęcia o czym pisze.
-
-
A co sadzicie o tej piękności może ktoś już ja oglądał lub zna sprzedającego
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-147-jeden-wlasciciel-ID6yn0lt.html
-
Bez miernika
bez miernika się nie wybieraj , oglądałem parę sztuk ,na Śląsku to drzwi , to błotnik to coś innego . Jak szpachla to mnie odrazu odpycha . Stoi podobna raptem 30 km koło Zawiercia . Zawieszenie skrzypi jak drzwi od stodoły a drzwi trzaskają jak od Syreny . Walnięty tył . Prawa strona Ciekawe czemu też brak np. zaślepek w uchwytach przy drzwiach , podobno tak ma Oryginał :)....Nic nie było grzebane :) Silnik i wkoło wypucowany i tylko 70000 przejechane . Austryjak płakał jak sprzedawał........otomoto.pl-alfa-romeo-147-stan-idealny-bardzo-zadbany-wpisz Zawiercie 5km
-
Ciekawe ile jest 147 z ładnym lakierem, ale nie malowanych. A malowanych bez użycia szpachli? heheh
A lepiej kupić wypucowany czy "nie picowany" do sprzedaży - czyli od sknery bądź flejtucha?
-
Dobrze jest mieć ładny samochód ale trzeba zachować trochę rozsądku przecież to nie są nowe samochody wiadomo ze posiadają ślady użytkowania igiełki to tylko w salonie i to tez nie pewne czy po wyjechaniu z salonu się nie rozdupczy. A do sprzedających trochę szacunki i honoru jeśli ktoś pisze ze jest zadbana to niech taka będzie a nie jakiś szajs co na pierwszy rzut oka widać ze malowany szpachlowany i klepany marnujemy tym samym czas i pieniądze. Zacznijmy się szanować